D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la següent informació:

Denominació social: FEETS Gestió de Projectes SLU

C.I.F: B-97287460

Domicili social: Carrer Doctor Fleming, 16 baix 1, 46200 Paiporta, València

Telèfon: 963 975 833

Correu electrònic a l’efecte de comunicació: info@devivaveu.es

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i De Viva Veu es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzen a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment. FEETS compta amb l’autorització administrativa necessària per a desenvolupar-ne les activitats exercides. L’òrgan competent encarregat de la seua supervisió és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (en el cas que fóra necessària aquesta autorització per a l’exercici de l’activitat).

El present avís legal regula l’ús del lloc web devivaveu.es, de què és titular FEETS.

La navegació pel web de De Viva Veu atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït; no obstant açò, FEETS condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferits en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny i codis font, constitueixen una obra la propietat dels quals pertany a FEETS, sense que puguen entendre-se’n cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comunique a FEETS i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal. L’usuari respondrà davant de FEETS o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pogueren causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

FEETS no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en el web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

FEETS declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris del web, pogueren derivar-se’n de la navegació. En conseqüència, FEETS no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

Aquesta pàgina web pot arreplegar dades dels seus visitants per mitjà de l’ús de galetes. Consulteu la política de galetes, si escau.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informe de la recepció de galetes, i pot, si així ho desitja, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur.

Per a més informació consulteu la política de privadesa.