Notícies

<- Tornar a notícies

La final del 8é Certamen DE VIVA VEU dona vida als textos escrits

En el Certamen de Lectura en Veu Alta han participat més de 8.000 estudiants de 23 poblacions valencianes

El dissabte 3 de juny es va celebrar la Final del 8é Certamen DE VIVA VEU en l’Auditori La Vall d’Uixó. En la Final del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta, aquesta edició han participat un total de 108 estudiants. És l’alumnat procedent dels certàmens locals celebrats en un total de 29 municipis, entre les quals, estan Montserrat, Catarroja, Vinalesa, Alcàsser, Museros, Guadassuar, Paiporta, Riba-roja de Túria, Sueca, Alzira, Navarrés, Petrés, Algemesí, Benifairó de les Valls, Xirivella, Foios, Crevillent, Benifaió, Torís, Benetússer, Rafelbunyol, i València, que ha acollit també als centres de poblacions sense certamen local, com són Godella, Picanya, Torrent, La Vall d’Uixó, Mislata, Manises i Burjassot. Un camí que hem recorregut amb 88 centres educatius i més de 8.000 alumnes.

En la final s’han atorgat cinc mencions especials per cada categoria del Certamen. En la categoria TEULADINS, les mencions han recaigut en els estudiants del CEIP Francisco Candela, de Crevillent; del Col·legi Chiner Villarroya, de València; del CEIP Carrasquer, de Sueca; del Col·legi El Carmen, de Manises i del CEIP Blasco Ibáñez, de Museros.

En la categoria BLAVETS han tingut menció especial estudiants del CEIP Cervantes, de Riba-roja de Túria; del CEIP Evaristo Calatayud, de Montserrat; del CEIP 9 d’Octubre, d’Alcàsser; del CEIP Virgen del Rosario, de Torrent i del CEIP Joaquín Muñoz, de Turís.

En la categoria PASSERELLS han tingut menció especial estudiants de l’IES Macià Abela, de Crevillent; de l’IES la Canal de Navarrés, de l’IES Enric Valor de Picanya, de l’IES Museros i de l’IES Escultor En Francesc Badia, de Foios.

En la categoria ORONETES han tingut menció especial alumnat del Col·legi La Inmaculada, de Paiporta; de l’ IES José María Parra, d’Alzira; del Col·legi San Antonio de Padua II, de Catarroja; de l’IES Enric Soler i Godes, de Benifaió, i de l’IES la Vall de Segó, de Benifairó de les Valls.

El Comité de Selecció ha donat l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat DE VIVA VEU durant aquest curs: pel treball ben fet i pel gran nivell que han demostrat amb les seues lectures. L’acte va permetre també fer un reconeixement públic a les famílies, per reforçar la tasca de foment lector, i al professorat, per la seua implicació i el valuós treball que desenvolupa a l’aula.

El Certamen DE VIVA VEU és un moment de reunió i celebració, una proposta impulsada per FULL. Fundació pel Llibre i la Lectura, amb la col·laboració de FEETS. Gestió de Projectes. La iniciativa compta amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació de la Generalitat Valenciana, i de Caixa Popular.

Llegir DE VIVA VEU esdevé una gimnàstica fantàstica per a la ment, que lliga amb la paraula i el pensament, una acció que requereix valentia i en la qual totes les persones participants ixen guanyant de l’experiència.

Per accedir a totes les imatges de la jornada, seguiu aquest enllaç

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies