Notícies

<- Tornar a notícies

Celebració del primer Certamen Escolar d’aquesta 3a edició de De Viva Veu a Montserrat

Per tercer any consecutiu, Montserrat va inaugurar el passat dissabte la temporada de certàmens escolars de De Viva Veu. En Montserrat, pionera en el projecte, l’alumnat de 2n i 3r cicle de Primària del CEIP Evaristo Calatayud i l’alumnat del 1r i 2n d’ESO de l’IES Alcalans ens van fer gaudir d’una vetllada de lectura en veu alta.

Santiago Martínez, Regidor d’Educació, va destacar la importància de la lectura en el creixement personal i va recordar que, per aquesta raó, Montserrat s’ha implicat des del primer moment en la realització del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Ho va destacar també Rosella Valor, representant de FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, qui va recordar als participants la importància de llegir i va agrair el treball de tots els participants i també dels mestres, encarregats d’inculcar-los la passió per la lectura.

En aquesta tercera edició, huit representants de cada categoria ens van llegir fragments dels llibres El llop Cento al superparc de la pau, de Manel Joan i Arinyó (Edicions 96); L’esperit del Cabanyal, de Teresa Sanchis Labiós (Edicions del Bullent), i Cantamapes, de Wu Ming (Sembra Llibres). D’aquests representants, una comissió encarregada, amb l’ajuda del vot del públic, va elegir els representants de Montserrat per al Certamen Final.

En els pròxims mesos, poblacions com Guadassuar, Rafelbunyol, Foios, Riba-roja de Túria, Benifairó de les Valls, Alcàsser, Xirivella, Paiporta, Catarroja o Utiel realitzaran les fases locals del Certamen Escolar. I a finals del mes de maig, representants de totes les poblacions es donaran cita en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies