Notícies

<- Tornar a notícies

De Viva Veu arriba a la seua recta final amb la celebració dels certàmens locals

Última setmana de celebració dels certàmens locals a les poblacions de Museros, Xirivella i València i el Certamen De viva Veu que reuneix centres participants d’Alcàsser, Godella, Mislata, Picanya, Torrent i la Vall d’Uixó.

El dia 12 de maig, començarem la recta final a la Casa de la Cultura de Museros, per a gaudir de les lectures de l’alumnat del CEIP Vicente Blasco Ibáñez i de l’IES Museros, acte conduït per Miquel Puig, escriptor i narrador oral.

Divendres 13 de maig ens traslladarem a Xirivella, on vam gaudir a l’aire lliure a dels fragments que ens delectaren l’alumnat de 5é i 6é de Primària del CEIP Antonio Machado, CEIP Gregori Mayans i Ciscar, CEIP Miguel de Cervantes, CEIP Ramón y Cajal i del CEIP Vicent Tosca. La narradora oral Eva Andújar va ser l’encarregada de la presentació de l’acte.

Doble sessió com a colofó dels actes locals abans de la Final de la Comunitat Valenciana. Dissabte 14 de maig de matí, se celebrà al Saló d’actes de l’Edifici de Joventut del carrer Campoamor, el Certamen de Lectura En Veu Alta de la ciutat de València. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de l’alumnat del CEIP Francisco Giner de los Ríos, CEIP 9 d’Octubre, CEIP Gaspar Gil Polo i de l’IES Grao.

Foto: Ajuntament de València

De vesprada ens reunirem amb l’alumnat dels centres participants del CEIP Barranquet de Godella, CEIP 9 d’Octubre d’Alcàsser, IES Benigasló de la Vall d’Uixó, IES Enric Valor de Picanya, CEIP Virgen del Rosario de Torrent i de l’IES Músic Martín i Soler, Mislata al Centre Arrupe de València. Tots dos actes presentats per l’escriptor i narrador oral Miquel Puig. Un dia ple d’emocions i goig per la lectura.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies