Notícies

<- Tornar a notícies

Final del Certamen DE VIVA VEU

De Viva Veu - Final Comunitat Valenciana

El passat dissabte es va realitzar, en el Palau de les Arts de València, l’acte la Final del Certamen DE VIVA VEU.

Donem  l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat en el projecte DE VIVA VEU aquest curs i especialment als participants en aquesta Final, pel treball realitzat i pel gran nivell que ens han demostrat amb les seues lectures.

En la Final del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta han participat 82 estudiants procedents dels certàmens locals celebrats en poblacions de tota la Comunitat Valenciana: Algemesí, Alzira, Benetússer, Benifairó de les Valls, Catarroja, Foios, Guadassuar, Montserrat, Museros, Navarrés, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Sollana, Sueca, Turís, València, Vinalesa i Xirivella. També hi ha participants centres escolars de les poblacions d’Alcàsser, Godella, Mislata, Picanya, Torrent i la Vall d’Uixó en el certamen  que reuneix a centres de poblacions que no tenen certamen local.

S’han atorgat un premi finalista i quatre mencions per cada una de les categories del Certamen.

En la categoria TEULADINS  ha quedat finalista Alba Añón, del CEIP Joaquín Muñoz de Turís i han obtingut menció especial Elsa Monsarrat (CEIP López Marco de Sollana), Alejandra García (Nostra Senyora dels Socors de Benetússer), Joan Muñoz  (Col·legi Unió Cristiana de Sueca) i Anna Miquel  (Col·legi Maria Auxiliadora d’Algemesí).

En la categoria BLAVETS ha quedat finalista Julia Marqués, del CEIP Balmes de Guadassuar i han obtingut menció especial Maria Albert (CEIP l’Ermita de Benifairó de les Valls), Cecilia Regidor  (CEIP Francisco Giner de los Ríos de València), Ingrid Cerezo (CEIP Miguel de Cervantes de Xirivella) i Adrián Jiménez (CEIP Jaume I de  Catarroja)

En la categoria PASSERELLS ha quedat finalista Empar García de l’IES Pla de Nadal de Riba-roja de Túria i han obtingut menció especial Irene Navarro (Col·legi Larrodé, de Catarroja), Ainhoa Martínez (Escola Jardí de l’Ateneu de  Sueca), Olivia Mullet (IES la Canal de Navarrés) i Laia López  (IES Alcalans de Montserrat).

En la categoria ORONETES ha quedat finalistes Lucía Gaspar, Jordi Llanes i Victoria Pescuezo de l’IES la Vall de Segó de Benifairó de les Valls i han obtingut menció especial María Alberola, Carlos Oliver i Nuria Casañ (Nostra Sra. dels Socors de Benetússer), Àngela Martí, Vicente Simó i Aitana Martínez (Asunción de Nuestra Señora de Riba-roja de Túria), Inma Casabán, Alesandra Morales i Alejandro Tronch (IES Enric Valor de Picanya), Candela Sanchis, Alejandro Georgiev  i Julia González  (IES la Canal de Navarrés).

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies