Notícies

<- Tornar a notícies

Dissabte de lectura en veu alta a Riba-Roja de Túria

Dissabte va començar a Riba-roja de Túria els actes locals del 7é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta DE VIVA VEU, marcat per la presencialitat i l’afany de desenvolupar l’esperit lector dels més joves.

Aquesta iniciativa impulsada per FULL Fundació pel Llibre i la Lectura, compta amb el suport de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i la col·laboració de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

L’acte va ser conduït per la contacontes Almudena Francés, i va reunir a l’Auditori Municipal els alumnes de cinc centres de la localitat: CEIP Camp de Túria, CEIP Cervantes, CEIP Mas d’Escoto, el Col·legi Asunción de Nuestra Señora i l’IES Pla de Nadal, on es va elegir un representant i un suplent de cada categoria per al Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta-Final Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el dia 5 de juny al Palau de les Arts de la ciutat de València.

En total, 14 participants de «Teuladins», 13 participants de «Blavets», 9 participants de «Passerells» i 15 participants d’«Oronetes» van llegir fragments de «Bon viatge, Pitblanc!» d’Empar de Lanuza, «Betlem Petrie i els mites de la Mediterrània», de Miquel Puig, «L’estirp de la sang reial», de Pep Castellano i «La casa invisible» de Carme Cardona respectivament.

L’acte va comptar també amb la presència en l’escenari de Robert Raga, alcalde de Riba-roja de Túria, que va destacar la implicació de l’ajuntament en el foment de la lectura i, Rafael Domínguez, director de la Plaça del Llibre, en representació de la fundació FULL.

En les pròximes setmanes, poblacions com Guadassuar, Benetússer, Vinalesa, Sollana, Benifairó de les Valls, Navarrés, Foios, Algemesí, Rafelbunyol, Sueca, Montserrat, Turís, Catarroja, Museros, Xirivella, Cocentaina i València celebraran els seus certàmens locals amb la mirada posada en la gran final en el Palau de les Arts.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies