Notícies

<- Tornar a notícies

Doble sessió de Certamen De Viva Veu a Guadassuar i Benetússer

Aquesta setmana hem tingut la possibilitat de gaudir no d’un, sinó de dos certàmens de lectura en veu alta DE VIVA VEU.


El 9 de març va tindre lloc el certament en Guadassuar en l’Auditori Municipal, on els alumnes del CEIP Balmes ens van delectar amb fragments de «Bon viatge, Pitblanc!» d’Empar de Lanuza i «Betlem Petrie i els mites de la Mediterrània», de Miquel Puig.


Els 12 participants de «Teuladins» i els 12 participants de «Blavets» van ser els protagonistes d’un acte que va comptar amb la presència en l’escenari de Teresa Val, directora de la fundació FULL, Teresa Fuertes, regidora d’Educació i Isabel Anyo Mut, representant de Caixa Popular.

El dia 11, ens vam traslladar des de Guadassuar fins a Benetússer, a on vam poder gaudir de la lectura en veu alta en el Centre Cultural “El Molí” de mà dels alumnes dels centres CEIP Blasco Ibáñez. CEIP Vicent Ricart i Bonillo, CEIP Cristóbal Colón i el Col·legi Ntra. Sra. del Socorro.

En total, 14 participants de «Teuladins», 14 participants de «Blavets», 6 participants de «Passerells» i 18 participants d’«Oronetes» van demostrar a l’escenari tot l’esforç i el treball que han fet amb els fragments de «Bon viatge, Pitblanc!» d’Empar de Lanuza, «Betlem Petrie i els mites de la Mediterrània», de Miquel Puig, «L’estirp de la sang reial», de Pep Castellano i «La casa invisible» de Carme Cardona.L’esdeveniment, que enguany ha pogut ser presencial després d’una edició en línia, va comptar amb la presència a l’escenari de Teresa Val, de la fundació FUL i d’Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer.

Sense vosaltres no podríem fer-ho!

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies