Notícies

<- Tornar a notícies

El Campello i Museros tanquen el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local

El divendres passat, dia 3 de maig, es va celebrar el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta del Campello. Els representants, de les quatre categories del projecte, van ser els i les alumnes del CEIP El Fabraquer, el CEIP El Vincle, el CEIP Rafael Altamira i l’IES Enric Valor. Vam gaudir d’una vesprada de lectura en veu alta amb El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…,de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), i La revolta d’Adam, de LourdesBoïgues (Edicions del Bullent).

L’acte es va celebrar en el Centre Social i l’encarregat de presentar i conduir l’acte fou l’escriptor i narrador Carles Cano. Teresa Val, va agrair la gran implicació de la població en iniciatives com aquesta, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura. També va tenir paraules d’agraïment a tots els participants per l’esforç i dedicació en els últims mesos.

Dijous dia 9 va tindre lloc l’últim Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local. La Casa de la Cultura de Museros va acollir la fase local del Certamen amb els representants del CEIP Blasco Ibáñez i l’IES Museros. En l’acte, Víctor Xercavins, Regidor de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, va remarcar la necessitat de treballar des de ben menuts la lectura en veu alta i, a més, de potenciar iniciatives que fomenten l’ús del valencià. També ho va destacar Rosella Valor, en representació de FULL.

El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent de cada categoria perquè representen El Campello i Museros en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana. L’acte se celebrarà el dissabte 25 de maig al Teatre Olympia de València. Aquest acte culminarà una gran edició de De Viva Veu, que ha comptat amb la col·laboració de més de vint ajuntaments d’arreu del territori.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies