Notícies

<- Tornar a notícies

Ibi i València acullen el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta

Aquest cap de setmana, Ibi ha celebrat el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local. Al Centre Social Polivalent es van donar cita els representats del CEIP Cervantes, el col·legi Nuestra Señora de los Desamparados, el CEIP Felicitat Bernabéu, el col·legi San Juan y San Pablo i l’IES La Foia. En un acte conduït per l’escriptor Miquel Puig, davant d’un saló d’actes ple d’un públic disposat a passar-ho d’allò més bé amb les lectures dels joves de la població. Teresa Val, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura, va agrair la implicació de l’Ajuntament en el projecte, ja que són ells qui planten la llavor perquè el professorat i l’alumnat facen créixer la lectura. Maria José Herrero, regidora d’Educació, també va tindre paraules d’agraïment a tots els presents per la bona acollida de la proposta.

El dissabte de matí va ser el torn del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – De Viva Veu. El Centre Arrupe de València va obrir les seues portes als representants de l’IES Consuelo Aranda, d’Alberic; el CEIP Bisbe Climent, de Castelló; el CEIP Barranquet, de Godella; el col·legi Jardí de l’Ateneu i l’IES Joan Fuster, de Sueca; el col·legi Ave Maria de Penya-Roja, el CEIP Blasco Ibáñez, el col·legi Chiner Villarroya, el col·legi Jesús-Maria i l’IES Serpis, de València. L’acte el va presentar el contacontes Carles Cano.

Els representants dels dos actes ens van fer gaudir de les lectures El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…, de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), i La revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent).El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent perquè representen Ibi i València en el Certamen Final. Un acte que se celebrarà el dissabte 25 de maig al Teatre Olympia de València. A més, en les pròximes setmanes, les poblacions del Campello, Museros i Vinalesa també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies