Notícies

<- Tornar a notícies

Ha finalitzat la celebració dels certàmens presencials

Amb la celebració dels Certàmens en les poblacions de Guadassuar, Foios, Sueca i Navarrés, finalitzen els actes locals presencials de DE VIVA VEU.

Dijous 13 de maig, l’Auditori Municipal de Guadassuar va acollir el Certamen amb la participació de l’alumnat del CEIP Balmes. Els representants de Teuladins i de Blavets, van llegir els seus texts. El certamen se celebra a Guadassuar des del 2017 per l’impuls de la Regidoria d’Educació. En aquesta ocasió la narradora Núria Urioz fou l’encarregada de conduir l’acte.

El 14 de maig en Foios, es va fer el certamen local presentat per la narradora Almudena Francés. L’acte es va realitzar al Parc Rei en Jaume i  participaren alumnes del CEIP Mare de Deu del Patrocini.

En Sueca es va realitzar el certamen el 20 de maig, al Centre Cultural Bernat i Baldoví. Participaren alumnes dels centres: CEIP Mareny de Barraquetes, Col·legi Luis Vives, Col·legi Unió Cristiana, Escola Jardi de l’Ateneu i l’IES Joan Fuster.

El Centre Cultural de Navarrés va acollir el 28 de maig l’últim certamen local presencial d’aquest edició de DE VIVA VEU. Amb la participació d’alumnes de CEIP San José de Calasanz i de l’IES La Canal de Navarrés. L’acte el va presentar la narradora Eva Andújar.

Els actes han comptat amb la participació de representants dels diferents Ajuntaments,  de Caixa Popular i de la Fundació FULL.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies