Notícies

<- Tornar a notícies

Seguim amb la celebració dels certàmens

Seguim amb les gravacions de les lectures als centres escolars de les poblacions de Catarroja, Burjassot i Rafelbunyol, que han optat per la modalitat virtual.

En Catarroja s’han fet les gravacions als centres: CEIP Jaume I el Conqueridor, CEIP Paluzié, CEIP Vil·la Romana, Col·legi Larrodé, Col·legi San Antonio de Padua II,  Florida Secundària i l’IES Berenguer Dalmau.

Burjassot, que s’estrena aquest any en el Certamen De Viva Veu, ha reunit als centres escolars: el CEIP Fernando de los Ríos, Les Sitges, Sant Joan de Ribera i el col·legi Joan XXIII, que participen en les categories de primària del certamen virtual.

En Rafelbunyol han participat el CEIP Germanells i  el CEIP Verge del Miracle en les categories de primària.

Per altra part, Algemesí ha realitzat l’acte del Certamen Local de forma presencial, el dissabte 8 de maig, en l’Espai Polivalent.

L’acte ha estat conduït per l’autor i narrador Carles Cano. Han participat alumnes en totes categories del certamen, representants dels centres: CEIP Cervantes, CEIP Ribalta, CEIP Salvador Andrés, Col·legi Maria Auxiliadora, l’IES Bernat Guinovart i l’IES Sant Vicent Ferrer.

En les pròximes setmanes, farem les gravacions als centres educatius del certamen de De Viva Veu, també virtual a Godella, València, Benifaió i Torrent.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies