Notícies

<- Tornar a notícies

Ibi, Orpesa i Catarroja celebren el 5é Certamen Escolar de De Viva Veu

Aquest ha sigut un cap de setmana intens d’actes de De Viva Veu. El dijous va tindre lloc el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Ibi, de la mà del CEIP Cervantes, el CEIP Felicidad Bernabéu, el col·legi Nuestra Señora de los Desamparados i el col·legi San Juan y San Pablo. L’acte, celebrat al Centre Social Polivalent, va comptar amb la presència de Núria Guillem, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi, i Claudia Martínez, en representació de Caixa Popular. Totes dues van tindre paraules d’ànim per als representants, en una vetllada molt agradable de lectura en veu alta, conduïda per l’escriptora i artista plàstica, Anna Moner.

El divendres va ser el torn del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Orpesa. Anna Moner va ser l’encarregada de presentar l’acte, celebrat a l’Espai Cultural. Allí es van donar cita els representants dels centres CEIP Dean Martí, el CEIP Mediterrània i l’IES Torre del Rei. Tots ells ens van demostrar l’esforç i dedicació dels últims mesos a l’aula, i Silvia Arnau, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Orpesa, els va agrair tot aquest esforç per llegir en veu alta davant del públic.

El Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Catarroja es va celebrar el dissabte al Teatre-Auditori de Catarroja. L’encarregat de presentar i conduir l’acte fou l’actor de doblatge Francesc Anyó, i els encarregats de fer-nos passar un agradable matí de lectura en veu alta van ser els representants del CEIP Vil·la Romana, el CEIP Jaume I el Conqueridor, el CEIP Paluzié, el CEIP Joan XXIII, el CEIP Bertomeu Llorens, el col·legi San Antonio de Padua II, el Florida CES i l’IES Berenguer Dalmau. Nuria Blanch, regidora de Ciutat Educadora i David Oliver, en representació de Caixa Popular, van gaudir de l’acte i van recolzar els participants amb les seues paraules d’ànim.

En els pròxims mesos, diverses poblacions d’arreu de les nostres comarques realitzaran la fase local dels certàmens de lectura en veu alta. L’Alcúdia, Marines, Alberic, Foios, Utiel, Benifairó de les Valls, Torrent, Benetússer, Vinalesa, Navarrés, Algemesí, Polinyà de Xúquer, Museros, Sollana, Burjassot, Sueca i València són les ciutats que aquest any participaran en el projecte.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies