Notícies

<- Tornar a notícies

Doble sessió de Certamen Escolar de De Viva Veu a Rafelbunyol i a Riba-roja de Túria

Divendres passat, la Casa de la Cultura de Rafelbunyol va acollir la celebració del 5é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol. L’alumnat del CEIP Verge del Miracle i el CEIP Els Germanells foren els encarregats de demostrar-nos el treball de lectura en veu alta que havien realitzat durant aquests mesos a l’aula i, així, fer-nos gaudir d’una vesprada d’allò més divertida.

A l’inici de l’acte, Alicia Piquer, regidora de Cultura, va tindre paraules d’ànim per a tots els participants i va agrair l’acollida de De Viva Veu en els centres de la localitat. També Lorena Cabrera, en representació de Caixa Popular, va acudir a gaudir de l’acte, conduït per la narradora oral Eva Andújar, qui va voler destacar l’alt nivell que havia vist en tots els participants. Un total de 32 alumnes de la localitat ens van fer gaudir de les lectures de Lina panxolina i el quadern màgic, de Mercè Climent (Edicions del Bullent) i de Llampuga, llampega, de Miquel Puig (Andana Editorial).

El dissabte de matí va ser el torn del 5é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Riba-roja de Túria. L’Auditori Municipal de la localitat va rebre els representants del CEIP Camp de Túria, el CEIP Cervantes, el CEIP Mas d’Escoto, el col·legi Asunción de Nuestra Señora i l’IES Pla de Nadal, amb el contador Carles Cano com a presentador de l’acte. Záfira Pérez, regidora d’Educació, Cultura, Infància i Adolescència, va voler animar tots els participants a l’inici de l’acte, com també ho va fer Mari Carmen Ribera, en representació de Caixa Popular.

En els pròxims mesos, diverses poblacions d’arreu de les nostres comarques realitzaran la fase local dels certàmens de lectura en veu alta. Guadassuar, Ibi, Orpesa, Catarroja, l’Alcúdia, Marines, Alberic, Foios, Utiel, Benifairó de les Valls, Torrent, Benetússer, Vinalesa, Navarrés, Algemesí, Polinyà de Xúquer, Museros, Sollana, Burjassot, Sueca i València són les ciutats que aquest any participaran en el projecte.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies