Notícies

<- Tornar a notícies

II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de València

Aquest dissabte vam assistir a la continuació del II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de València. En aquesta ocasió, els participants van ser els alumnes dels centres educatius de la ciutat de València adherits al projecte, el col·legi Chiner Villarroya, l’IES Barri del Carme, el CEIP Villar Palasí, el col·legi Jesús-Maria i el col·legi Asunción de Nuestra Señora de Benaguasil. El Saló d’Actes del Monestir de Sant Miquel dels Reis va tornar a acollir aquest esdeveniment, on representants de les quatre categories de De Viva Veu ens van mostrar el seu treball.

L’encarregat de presentar i conduir l’acte va ser Domingo Chinchilla, actor, narrador i rapsoda amb una llarga trajectòria com a narrador oral, i així ho va demostrar dissabte. Entre cites d’il·lustres narradors, «Teuladins» (3r i 4t de primària), «Blavets» (5é i 6é de primària), «Passerells» (1r i 2n d’ESO) i «Oronetes» (3r i 4t d’ESO) ens van fer gaudir de la seua lectura.

Teresa Val, representant de FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, va agrair la participació de tots els centres educatius i l’assistència del públic a l’acte. I va recordar que sense gran treball que realitzen tots i totes a l’aula res d’açò seria possible. Un acte on el jurat ho va tenir d’allò més difícil per elegir els representants que passen a la fase final.

Aquest ha sigut l’últim Certamen Local que celebrem en aquesta segona edició de De Viva Veu. Ara sols ens queda esperar al proper dissabte 3 de juny perquè tots els participants seleccionats per representar la seua població es donen cita en el Certamen Final de la Comunitat Valenciana. Un acte de cloenda replet de sorpreses que de segur ens deixarà amb ganes de seguir amb la tercera edició d’aquesta aventura de la lectura en veu alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies