Notícies

<- Tornar a notícies

Primera part del II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de València

Dissabte passat va tindre lloc la primera part del II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de València. Participants del CEIP Sant Josep de Calassanç d’Aielo de Malferit, el col·legi Maria Auxiliadora d’Algemesí, l’IES Consuelo Aranda d’Alberic i l’IES Maestrat de Sant Mateu es reuniren en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València per fer-nos gaudir de la lectura en veu alta.

Vam tindre representació de totes les categories de De Viva Veu. Els nostres Teuladins (3r i 4t de primària), Blavets (5é i 6é de primària), Passerells (1r i 2n d’ESO) i Oronetes (3r i 4t d’ESO) ens llegiren alguns fragments de les obres valencianes treballades a l’aula.

Anna Moner, escriptora valenciana i encarregada de conduir l’acte, va celebrar la idea de la lectura en veu alta entre els més joves de la població. Teresa Val, en representació de FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, va recordar als participants en l’acte que «tot i que quan éreu xicotets, escoltàveu les històries de la mà dels vostres pares, ara sou vosaltres els encarregats de llegir en veu alta als vostres pares i la resta d’assistents a l’acte, i volem gaudir amb la vostra lectura».

La propera setmana celebrarem la segona part del II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de València. Els participants seran l’alumnat dels centres de València, en concret, del col·legi Chiner Villarroya, l’IES Barri del Carme, el CEIP Villar Palasí, el col·legi Jesús-Maria i el col·legi Asunción de Nuestra Señora de Benaguasil. Serà aquest l’últim Certamen Local del curs 2016-2017, d’on eixiran els últims representants seleccionats per al Certamen Final de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies