Notícies

<- Tornar a notícies

Ja està en marxa la 6a edició de De Viva Veu

Arranca una sisena edició amb molta il·lusió, amb novetats i noves adhesions al projecte.

Els centres escolars inscrits ja han rebut els materials didàctics, estan treballant des de les aules i aniran elegint els seus representants perquè participen en els diferents actes locals.

Aquest any, seguim comptant amb la implicació de diversos ajuntaments d’arreu del territori per a la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local, on participen els centres educatius de cada població.

En aquesta edició, els  ajuntaments d’Algemesí, Benetússer, Burjassot, Benifairó de les Valls, Catarroja, Foios, Guadassuar, Museros, Navarrés, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Sollana, Sueca, Vinalesa  i Xirivella,  faran el seu Certamen Local.  Enguany, poden elegir entre les dues modalitats per a la celebració de l’acte: Virtual o Presencial. 

També comptarem amb alguns centres educatius de les poblacions de Benifaió, Godella, Torrent i València, que participaran en un certamen virtual, organitzat directament des de l’oficina tècnica del projecte.

Els certàmens locals es realitzaran entre el 15 d’abril i el 30 de maig de 2021. Comptarem amb alumnes des de 3r de Primària fins a 4t d’ESO de les diferents poblacions.

Es realitzaran 16 actes del Certamen Local, 8 presencials i 8 de manera virtual.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies