Notícies

<- Tornar a notícies

Preparant la gravació dels certàmens virtuals

Aquest any, de forma excepcional, el Certamen Local es podrà fer en format virtual, format elegit per la mitat de les poblacions participants.

En el Certamen Virtual, els alumnes participaran a través d’una gravació en vídeo realitzada des de cadascun dels centres educatius.

Les gravacions les realitzarà un equip tècnic, que enviarà l’organització a cada centre, amb equipament professional  (càmeres, micròfons i els materials necessaris).

L’organització s’encarregarà fer un muntatge de vídeo amb tots els continguts: les lectures dels participants, les intervencions institucionals, les intervencions de presentador, les presentacions dels llibres  i les retolacions necessàries.

Aquest vídeo del certamen, serà el Certamen Local i es podrà veure per internet, el dia que es determine per a emetre el certamen, a través del canal de YouTube de l’organització.

Un comité de selecció especialitzat elegirà els representants de la població per al Certamen Final de la Comunitat Valenciana. També el públic podrà emetre el seu vot i  el comitè de selecció ho tindrà en compte a l’hora de l’elecció. Després del visionat del vídeo, hi haurà unes hores perquè els espectadors puguen donar el seu vot als seus preferits mitjançant una aplicació específica per al telèfon mòbil.

Posteriorment al dia de l’emissió del Certamen Local, s’enviarà per escrit als centres la selecció de representants que ha resultat elegit per a participar en el Certamen Final.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies