Notícies

<- Tornar a notícies

Setmana intensa de celebracions. Certamen local a Vinalesa, Sollana, Algemesí i Benifairó de les Valls

Aquesta setmana ha sigut intensa d’actes de De Viva Veu. El 24 de març va tindre lloc el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Vinalesa. L’acte conduït per la contacontes Núria Urioz, va transcórrer molt animada i, comptarem amb la participació dels alumnes dels centres de CEIP José Blat Gimeno i del col·legi Santa Joaquina de Vedruna.

Divendres 25 de març ens traslladarem a Sollana per a celebrar el certamen de la mà de la contacontes Almudena Francés, tots els assistents gaudirem de les lectures que ens realitzaren els i les alumnes dels centres del CEIP López Marco i de l’IES Joan Fuster, que amb tantes ganes van treballar.

Dissabte 26 de març, doble sessió a Algemesí i Benifairó de les Valls. Al Teatre Municipal d’Algemesí, els i les alumnes de Col·legi Maria Auxiliadora, del CEIP Salvador Andrés, l’IES Sant Vicent Ferrer i l’IES Bernat Guinovart, van ser les i els encarregats de fer-nos passar un agradable matí de lectura en veu alta. A la vesprada, el Centre Cultural “El Tabalet” va acollir un any més la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Benifairó de les Valls, de la mà del presentador Miquel Puig, mestre, escriptor i narrador. Els representants van ser els Teuladins i Blavets del CEIP L’Ermita i els Passerells i les Oronetes de l’IES la Vall de Segó.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies