Notícies

<- Tornar a notícies

Arranca la 4a edició del Certamen Escolar a Montserrat

Montserrat, localitat pionera en la lectura en veu alta de De Viva Veu, va celebrar el passat dissabte el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Montserrat, per quart any consecutiu. L’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud i l’IES Alcalans van inaugurar la temporada de certàmens i ens van fer gaudir d’una gran vetllada de lectura en veu alta.

En l’acte, presentant i conduit per la narradora Núria Urioz, l’alumnat ens va demostrar el gran treball que han realitzat a l’aula al llarg d’aquests mesos. Treball recolzat des de la localitat per a fomentar l’hàbit lector i, en concret, l’hàbit de llegir en veu alta, amb els més menuts de la població. En l’acte, Rosella Valor, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura va agrair la implicació dels centres educatius i de l’ajuntament en el projecte. A més, va destacar el gran treball que fa el professorat, compartint amb els seus alumnes aquesta estima pels llibres i la lectura.

En aquesta quarta edició del certamen a Montserrat, més de trenta representants de totes les categories ens van llegir fragments dels llibres El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…, de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), i La revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent). De cada categoria, el jurat, amb l’ajuda del vot del públic, va tenir la difícil tasca d’elegir els representants de Montserrat per al Certamen Final.

En els pròxims mesos, un total de 22 poblacions, entre les quals trobem Alcàsser, l’Alcúdia, Algemesí, Benetússer, Benifairó de les Valls, Biar, El Campello, Catarroja, Foios, Guadassuar, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent, Utiel, Vinalesa i Xirivella, realitzaran les fases locals del Certamen Escolar. I, a finals del mes de maig, els representants seleccionats de cada població es donaran cita a València en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies