Notícies

<- Tornar a notícies

Comencem el mes de febrer amb la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Guadassuar

Divendres es va celebrar a Guadassuar la quarta edició del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Una agradable vesprada de lectura en veu alta a l’Auditori Municipal de la localitat, de la mà del CEIP Balmes, el col·legi Sant Francesc i l’IES Guadassuar. Un total de 36 representants de la població van ser els encarregats de representar els seus centres educatius a l’acte local, conduït per l’escriptor, mestre i músic, Miquel Puig.

Rosa Almela, Regidora d’Educació i Biblioteca de Guadassuar va agrair la implicació dels centres en iniciatives com aquesta. A més, va destacar el nivell de la lectura en la població, ja que en les edicions passades del projecte, van eixir diversos representants guadassuarencs com a guardonats en la Final del Certamen. Com també ho va destacar Rosella Valor qui, en nom de la Fundació pel Llibre i la Lectura, va animar els participants a seguir en aquest camí de la lectura en veu alta.

Els representants van llegir els fragments dels llibres El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…,de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), iLa revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent). A més, els participants van rebre els ànims dels autors i les autores de les obres en l’acte. El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent de cada categoria perquè representen Guadassuar en el Certamen Final.

A partir d’ara, poblacions com Alcàsser, l’Alcúdia, Algemesí, Benetússer, Benifairó de les Valls, Biar, el Campello, Catarroja, Foios, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent, Utiel, Vinalesa i Xirivella, realitzaran el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta en la fase local. Al mes de maig, tots els representants de les poblacions de la Xarxa De Viva Veu es donaran cita en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies