Notícies

<- Tornar a notícies

Cap de setmana intens de lectura en veu alta a Moixent, Alcàsser i Riba-roja de Túria

Aquest cap de setmana hem tingut diversos actes on la lectura en veu alta ha sigut l’element principal. Divendres va tindre lloc el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Alcàsser i l’Encontre Lector de Moixent. El dissabte, a més, vam celebrar el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Riba-roja de Túria.

El primer acte en celebrar-se va ser el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Alcàsser. En un acte conduït per Núria Urioz, Cristina Lucendo, Regidora d’Educació, va agrair la implicació de la població en iniciatives com aquesta, que fomenten la lectura entre els més joves de la localitat. El Centre Cultural va acollir les lectures de l’alumnat del CEIP Jaume I, el CEIP 9 d’Octubre, el col·legi Santísimo Cristo de la Fe i l’IES Alcàsser.

A la Casa de la Cultura de Moixent, els joves de la localitat ens van fer gaudir d’una vesprada de lectura en veu alta. Els participants, després de diverses setmanes treballant la lectura en veu alta amb els tallers «Aprenem a llegir en veu alta» a la Biblioteca de Moixent, van posar totes les tècniques apreses en un acte presentat i conduït per l’escriptora i artista plàstica Anna Moner. Amparo Mollá, Regidora d’Educació, Cultura i Joventut, va recordar el paper fonamental de la lectura en la formació intel·lectual de cada persona.

Dissabte va ser el torn de Riba-roja de Túria. A l’Auditori Municipal es va realitzar el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Els encarregats de llegir en veu alta van ser els representants del col·legi Asunción de Nuestra Señora, el CEIP Camp de Túria, el CEIP Cervantes i el CEIP Mas d’Escoto. L’escriptor Miquel Puig, va ser l’encarregat de presentar i conduir l’acte. Teresa Val, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura, va destacar l’alt nivell en la lectura, i va agrair la implicació del professorat en la preparació de l’acte, com també ho va destacar Rafael Gómez, regidor de la localitat.

En les pròximes setmanes, poblacions com l’Alcúdia, Algemesí, Benetússer, Benifairó de les Valls, Biar, el Campello, Catarroja, Foios, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Rafelbunyol, Torrent, Utiel i Vinalesa, també realitzaran diverses activitats al voltant de la lectura en veu alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies