Notícies

<- Tornar a notícies

Catarroja celebra, per segon any consecutiu, el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta

Dissabte va tindre lloc la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Catarroja. L’acte, celebrat al TAC – Teatre Auditori de Catarroja, va reunir els representants de les quatre categories del projecte. Representants del CEIP Bertomeu Llorens, el CEIP Jaume I el Conqueridor, el CEIP Joan XXIII, el CEIP Paluzié, el col·legi Sant Antoni de Padua i l’IES Berenguer Dalmau.

En l’acte, conduït per l’escriptor Miquel Puig, més de trenta-cinc representants ens van llegir fragments dels llibres El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…, de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), i La revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent).

El jurat i el públic van ser els encarregats de la difícil elecció d’un representant i un suplent, anunciat per Teresa Val, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura, que representaran Catarroja en el Certamen Final. A més, en les pròximes setmanes, poblacions com l’Alcúdia, Algemesí, Benetússer, Biar, el Campello, Foios, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Torrent, Utiel, Vinalesa i Xirivella, també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies