Notícies

<- Tornar a notícies

Celebrem el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Xirivella

L’Auditori de Xirivella va acollir el passat divendres la quarta edició del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Els protagonistes de la vesprada van ser els i les alumnes de la categoria «Blavets» de 5é de Primària dels centres CEIP Antonio Machado, CEIP Gregori Mayans, CEIP Miguel de Cervantes, CEIP Ramón y Cajal i el CEIP Rei en Jaume.

En l’acte, conduït per la narradora Núria Urioz, els representants que ens van fer gaudir de la lectura en veu alta del llibre La delicada de Gandia, de l’autora Vicenta Llorca (Editorial Lletra Impresa Edicions). Encarna Martí, Regidora de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, va agrair la implicació dels centres de la localitat en la lectura i, en concret, en la lectura en veu alta. També va tindre paraules d’agraïment a Xirivella, per la implicació en el projecte, Rosella Valor qui, en nom de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent perquè representen Xirivella en el Certamen Final. A més, en les pròximes setmanes, poblacions com Alcàsser, l’Alcúdia, Algemesí, Benetússer, Benifairó de les Valls, Biar, el Campello, Catarroja, Foios, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent, Utiel, Vinalesa i Xirivella, també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies