Notícies

<- Tornar a notícies

L’Alcúdia i Biar celebren la lectura en veu alta amb el Certamen Escolar Local

Aquest cap de setmana també hem tingut doblet de certàmens. Dijous, el saló d’actes de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de l’Alcúdia. Els representants, del CEIP Heretats, el CEIP Les Comes, el col·legi Sant Andreu i l’IES Els Évols van participar en les quatre categories del Certamen.

L’acte el va conduir l’escriptora i artista plàstica, Anna Moner. Andreu Salom, alcalde de la localitat, va agrair la implicació de tots en aquest tipus d’iniciatives. A més, va voler formar part de l’acte, amb la lectura en veu alta amb el poema «L’ocell», de Josep Piera. També Pilar Huertas, Regidora d’Educació, va destacar el paper fonamental de la lectura entre els més menuts de la localitat, paraules que va recolzar Teresa Val, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

Divendres de vesprada va tenir lloc el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Biar. Representants del CEIP Mare de Déu de Gràcia i l’IES Biar ens van fer gaudir de la lectura en veu alta. En un acte conduït per Núria Urioz, narradora oral i en el qual, Rosella Valor, representant de la Fundació pel Llibre i la Lectura, va animar els participants a seguir llegint. Joan Lluis Escoda, Regidor de Cultura, va voler agrair i assenyalar el gran treball i la dedicació del professorat envers l’alumnat i els projectes que ajuden a millorar les seues habilitats.

Un jurat especialitzat, format per tres membres, amb l’ajuda del vot del públic, va ser l’encarregat d’elegir un representant i un suplent perquè representen l’Alcúdia i Biar en el Certamen Escolar – Final Comunitat Valenciana. A més, en les pròximes setmanes, poblacions com Algemesí, Benetússer, el Campello, Foios, Ibi, Marines, Museros, Orpesa, Torrent, Utiel, i Vinalesa també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies