Notícies

<- Tornar a notícies

Celebració a Guadassuar, per segon any consecutiu, del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta

Guadassuar va acollir el divendres passat el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta, amb la participació de l’alumnat de 2n i 3r cicle de Primària del CEIP Balmes i l’alumnat de Secundària de l’IES Guadassuar. Rosa Almela, Regidora d’Educació i Biblioteca de Guadassuar, va fer referència a la importància d’impulsar aquest tipus d’activitats des de l’ajuntament. A més, va recordar que els lectors de Guadassuar van tenir un gran reconeixement en l’edició anterior de De Viva Veu. Els diferents representants ens van demostrar, un any més, el gran treball que han fet a l’aula, com va destacar l’encarregada de conduir l’acte, l’escriptora i artista plàstica, Anna Moner.

En aquest acte, sis representants de cada categoria ens van llegir fragments dels llibres El llop Cento al superparc de la pau, de Manel Joan i Arinyó (Edicions 96); L’esperit del Cabanyal, de Teresa Sanchis Labiós (Edicions del Bullent), i Cantamapes, de Wu Ming (Sembra Llibres). A més, vam comptar amb la participació de la categoria Oronetes, on tres grups (format per tres representants) ens van llegir fragments de La retratista d’ànimes, de Vicent Usó (Perifèric Edicions). La comissió encarregada d’elegir els representants de Guadassuar per al Certamen Final va coincidir plenament amb el vot del públic.

En els pròxims mesos, poblacions com Rafelbunyol, Foios, Riba-roja de Túria, Benifairó de les Valls, Alcàsser, Xirivella, Paiporta, Catarroja o Utiel realitzaran les fases locals del Certamen Escolar. I a finals del mes de maig, representants de totes les poblacions es donaran cita en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies