Notícies

<- Tornar a notícies

Certamen Escolar amb els «Blavets» de Xirivella

Divendres passat vam tenir doble sessió de certàmens de De Viva Veu. Tinguérem Certamen a Paiporta i a Xirivella, dues localitats que s’han adherit aquest any al projecte De Viva Veu.

A Xirivella ens vam donar cita al Teatre-Auditori de Xirivella perquè els «Blavets» ens demostraren el treball que havien fet a l’aula llegint els fragments de Guardians del gel, de Pep Castellano amb il·lustracions de Canto Nieto, d’Edicions del Bullent.

En aquest cas, els alumes de 5é i 6é de Primària de cinc centres educatius de la població participaren en l’acte. El CEIP Vicent Tosca, el CEIP Antonio Machado, el CEIP Ramón y Cajal, el CEIP Rei en Jaume i el CEIP Gregori Mayans i Ciscar van ser els encarregats d’amenitzar-nos la vesprada.

L’encarregada de presentar i conduir l’acte fou Anna Ballester, mestra i contacontes, qui va donar pas a la lectura dels més xicotets de la població. Teresa Val, com a representant de FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura, va destacar la implicació dels centres educatius i va agrair l’esforç dels participants i el recolzament de la població en l’acte.

Encarna Martí, Regidora d’Educació, Cultura i Normalització Lingüística, va agrair la participació de tots el centres educatius en el projecte, en una vesprada on l’aventura va estar servida: «jo pensava que estàvem a l’Auditori Municipal, però per moments ens hem traslladat a l’Antàrtida». I va voler tancar l’acte recordant que «igual que el Llac Vostok és un lloc meravellós per a viure, també heu de valorar les vostres escoles com llocs meravellosos per aprendre».

El jurat, amb l’ajuda del vot del públic, va elegir els representants de Xirivella per al Certamen Final. En aquest cas, dos representants dels diferents centres de la població seran els encarregats de seguir treballant a les aules, amb l’ajuda de la resta dels seus companys, per a preparar el Certamen Final.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies