Notícies

<- Tornar a notícies

II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Rocafort

Rocafort va celebrar el divendres passat, i per segon any consecutiu, el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta a la Casa de la Cultura. Un acte impulsat des de la Regidoria d’Igualtat, Acció Social i Educació de l’Ajuntament de Rocafort.

Representants del CEIP El Barranquet i del CEIP San Sebastián de la categoria «Teuladins», de 3r i 4t de Primària, i «Blavets», de 5é i 6é de Primària, van demostrar, un any més, el treball que realitzen a l’aula. Treball que, com bé va recordar la Regidora d’Igualtat, Acció Social i Educació, Sonsoles Giner, els ajuda a desenvolupar la capacitat d’escoltar i la capacitat de parlar en públic des de ben menuts.

Abans de finalitzar l’acte, conduït per Anna Ballester, mestra i contacontes, el jurat, amb l’ajuda del públic assistent a l’acte, va elegir els representants de Rocafort per al Certamen Final. Com bé va destacar Teresa Val, representant de FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura, aquesta és la part més complicada de l’acte, perquè tots els participants mereixen passar a la següent fase.

Sonsoles Giner va agrair la implicació dels diferents sectors en l’acte, dels centres, els mestres, el públic assistent però, sobretot, la implicació dels participants. I va concloure l’acte recordant que propostes com aquesta s’han de dur a terme perquè «la lectura ens acompanyarà sempre i ens donarà molts moments de plaer durant tota la vida».

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies