Notícies

<- Tornar a notícies

Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta a Paiporta

Divendres passat vam tenir doble sessió de certàmens de De Viva Veu, a Paiporta i a Xirivella, dues localitats que s’han adherit aquest any al projecte De Viva Veu.

Paiporta ens va obrir les portes de l’Auditori Municipal per a rebre els alumnes del CEIP Jaume I, del Col·legi La Inmaculada i de l’IES Andreu Alfaro en les categories de «Teuladins», «Blavets», «Passerells» i «Oronetes».

Representants de les quatre categories del projecte De Viva Veu ens van demostrar el treball realitzat a l’aula sobre la lectura en veu alta. L’encarregat de presentar l’acte fou l’escriptor i contador Carles Cano, qui va amenitzar la vesprada mentre el jurat es reunia per decidir, amb l’ajuda de la votació del públic, els representants de Paiporta per al Certamen Final.

Manel JM Romero, representant de FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura, va agrair la implicació de l’alumnat i del professorat en aquest projecte de lectura en veu alta. Va recordar, també, que FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura creu en aquests projectes perquè la lectura en veu alta s’hauria de treballar a tots els centres educatius i a totes les llars d’arreu del món.

Antoni Torreño, Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta, va destacar el treball constant de l’alumnat per representar el seu centre escolar en l’acte. A més, també va agrair el recolzament del públic, en un acte on destacà l’assistència dels companys de classe dels representants, per animar-los i gaudir amb el treball que havien realitzat tots junts a l’aula.

En les properes setmanes ens queden els últims Certàmens de Lectura en Veu Alta, abans que arribe l’hora del Certamen Final, on els representants de totes les poblacions participants en el projecte, entre les quals trobem Paiporta, es reuniran per donar cloenda a aquesta edició de De Viva Veu.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies