Notícies

<- Tornar a notícies

II edició de l’Encontre de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol

Dijous passat celebràrem el II Encontre de Lectura en Veu Alta de la població de Rafelbunyol. L’encontre, impulsat des de la Regidoria de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol, comptà amb la col·laboració del Club de Lectura, el Taller Coral, l’Escola d’Adults, l’alumnat i el professorat dels centres educatius de la localitat i d’autors locals com Elena Borrás o Vicent Penya.

L’acte, celebrat al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura, començà amb les paraules d’Alicia Piquer, Regidora de Cultura i Igualtat, qui va donar les gràcies, tant als participants com al públic assistent, per l’interés en la lectura. Presentat i conduit per l’escriptora Anna Moner, els lectors llegiren relats clàssics com Romeo y Julieta o algun de Mercè Rodoreda i Pere Calders, però també poemes i fragments escrits per ells mateixos. Lectures que ens van fer passar una vetllada càlida de lectura en veu alta.

Aquesta fou la segona edició de l’Encontre de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol. Forma part del projecte DE VIVA VEU, impulsat per FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura, amb la col·laboració d’una xarxa d’ajuntaments i entitats entre els quals trobem l’Ajuntament de Rafelbunyol. En l’edició anterior ja gaudírem de la lectura en veu alta d’una població entregada a fer de la lectura en veu alta una activitat quotidiana. Els participants llegiren en castellà, en valencià o en francés, però el més important fou l’interés de tots a demostrar, una vegada més, que la lectura en veu alta ajuda a despertar l’esperit lector, no sols en cada lector, sinó també en la gent que l’escolta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies