Notícies

<- Tornar a notícies

Comença la gravació dels certàmens virtuals

Aquesta setmana hem començat amb els enregistraments del Certamen Virtual Local en les poblacions que han optat per aquesta modalitat: Vinalesa, Benifairó de les Valls, Museros i Benetússer.

En el Certamen Virtual, els alumnes han participat a través d’una gravació en vídeo de les seues lectures, realitzada des de cadascun dels centres educatius.

A Vinalesa hem comptat amb l’alumnat del col·legi Sta. Joaquina de Vedruna, que ha participat en totes les categories del Certamen. En les categories de  Teuladins,  Blavets,  Passerells amb lectures individuals i en la categoria d’Oronetes amb lectura col·lectiva.

Enguany, també hem comptat amb representants de totes les categories a la població de Benifairó de les Valls, del centre educatiu CEIP l’Ermita, en les categories de primària i de l’IES la Vall de Segó, en secundària. Des de l’Ajuntament continuen apostant pel foment de la lectura, sobretot la lectura en valencià.

En Museros hem fet les gravacions al Centre Cultural, amb la participació del CEIP Vicente Blasco Ibáñez, en les categories de Teuladins i Blavets i de l’IES Museros, en les categories de Passerells i Oronetes.

A Benetússer hem comptat amb el CEIP Blasco Ibáñez, el CEIP Cristóbal Colon i el CEIP Vicent Ricart i Bonillo, que han participat amb les categories de Teuladins i Blavets.

En coordinació amb els ajuntaments, l’organització concretarà més endavant, la data i l’horari d’emissió de cadascú dels Certàmens Locals virtuals.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies