Notícies

<- Tornar a notícies

Iniciem la celebració dels certàmens locals presencials

Aquesta primera setmana s’ha celebrat el Certamen DE VIVA VEU a les poblacions de Sollana, Xirivella i Riba-roja de Túria, coincidint amb la setmana de la celebració del Dia del Llibre.

Dijous 22 d’abril de vesprada, el Centre Cultural de Sollana va acollir l’acte del seu certamen local DE VIVA VEU. Amb la participació de l’alumnat del CEIP López Marco i de l’IES Joan Fuster. Els representants de primària, van llegir els fragments del llibre Lina panxolina i el quadern màgic, de Mercè Climent (Bullent) i Llampuga, llampega, de Miquel Puig (Andana Editorial); i els representants de secundària, van llegir Mira’m als ulls de Carme Morera i Tona Català (Vincle) i L’altra jo, de Cathy MacPhail (Perifèric). L’acte va estar presentat per Miquel Puig i comptà amb la participació de representants de l’Ajuntament i de la Fundació FULL.   

A Xirivella, el divendres 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre, 27 xiquetes i xiquets del CEIP Antonio Machado, del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, del CEIP Ramón y Cajal i del CEIP Vicent Tosca van llegir fragments del llibre de Miquel Puig, autor que va presentar l’acte. En aquesta ocasió s’ha celebrat a l’esplanada enfront de l’ajuntament i participaren en l’acte representants de l’Ajuntament, de Caixa Popuar i de la Fundació FULL.    

El dissabte 24 d’abril, l’ajuntament de Riba-roja de Túria va acollir un any més el Certamen Local a l’Auditori Municipal de la localitat. Van participar alumnes de totes les categories, representants del CEIP Camp de Túria, del CEIP Más d’Escoto, del col·legi Asunción de Nuestra Señora i de l’IES Pla de Nadal. L’autor i  narrador Carles Cano va presentar l’acte i van participar representants de l’Ajuntament, de Caixa Popuar i de la Fundació FULL.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies