Notícies

<- Tornar a notícies

De Viva Veu a Guadassuar

Divendres passat, l’Auditori Municipal de Guadassuar va acollir la celebració del II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Participants del CEIP Balmes, el col·legi Sant Francesc i l’IES Guadassuar van amenitzar la vesprada amb la lectura en veu alta, baix l’atenta mirada d’un públic entregat.

En aquest certamen, vam comptar amb representants de les quatre categories: «Teuladins», de 3r i 4t de Primària; «Blavets», de 5é i 6é de Primària; «Passerells», de 1r i 2n d’ESO, i «Oronetes», de 3r i 4t d’ESO. L’alumnat, que havia treballat la lectura en veu alta durant diversos mesos, va deixar de banda els nervis del moment i va demostrar tot aquest treball a l’acte, presentat pel contacontes i escriptor Carles Cano.

Guadassuar, que s’ha adherit aquest curs a la Xarxa De Viva Veu, com bé va recordar la regidora d’Educació i Biblioteques, Rosa Almela, ha apostat fort pel foment de la lectura en veu alta. A més, Almela va agrair l’interés i el treball de tot l’alumnat, del professorat i dels centres participants, i no va voler deixar de banda el recolzament de la població en general als més joves de la població, recolzament que també va agrair Manel Romero, representant de FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura.

Una vegada més, el jurat, format per tres membres i amb el públic com a quart membre, va coincidir completament amb l’elecció dels representants de Guadassuar per al Certamen Final de la Comunitat Valenciana. Aquest acte tindrà lloc a finals del mes de maig a València, amb la resta de representants de les diferents localitats que han acollit els certàmens De Viva Veu, alguns dels quals ja hem tingut el plaer de presenciar, com aquest de Guadassuar, però també d’altres com Rocafort, Paiporta o Xirivella, que tindran lloc en les properes setmanes.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies