Notícies

<- Tornar a notícies

Guadassuar consolida la 5a edició del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de De Viva Veu

L’Auditori Municipal de Guadassuar va acollir el divendres passat la celebració del 5é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Guadassuar. La població, consolida així el Certamen, on participa des de la segona edició del projecte. L’alumnat participant en l’acte foren els seleccionats del CEIP Balmes i l’IES Guadassuar, en un acte conduït per la narradora oral Almudena Francés.

Els representants ens van fer gaudir d’una vesprada de lectura en veu alta de la mà de les lectures de Lina panxolina i el quadern màgic, de Mercè Climent (Edicions del Bullent) i de Llampuga, llampega, de Miquel Puig (Andana Editorial), Mira’m als ulls, de Carme Morera i Tona Català (Vincle Editorial) i L’altra jo, de Cathy McPhail (Perifèric Edicions). El nivell de la lectura dels participants corrobora el treball que fan des dels centres educatius de Guadassuar per preparar aquest Certamen.

Teresa Fuertes, regidora d’educació de Guadassuar, va donar la benvinguda a l’acte a tots els assistents. A més, va tindre unes paraules d’ànim i agraïment per a tot l’alumnat participant en l’acte i en la preparació del Certamen a l’aula. En paraules de Teresa Fuertes, va animar tots els participants a gaudir d’una vesprada de lectura en veu alta que pretén ser un «punt de trobada dels nostres lectors més menuts i que vol fomentar el plaer de compartir la lectura».

En els pròxims mesos, diverses poblacions d’arreu de les nostres comarques realitzaran la fase local dels certàmens de lectura en veu alta. Ibi, Orpesa, Catarroja, l’Alcúdia, Marines, Alberic, Foios, Utiel, Benifairó de les Valls, Torrent, Benetússer, Vinalesa, Navarrés, Algemesí, Polinyà de Xúquer, Museros, Sollana, Burjassot, Sueca i València són les ciutats que aquest any participaran en el projecte.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies