Notícies

<- Tornar a notícies

Èxit en la 5a edició del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta a Xirivella

L’Auditori Municipal de Xirivella va acollir el passat divendres la celebració del 5é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. Els encarregats de fer-nos gaudir de la vesprada foren l’alumnat de 5é de primària de tots els centres de la localitat. Els Blavets de Xirivella ens van llegir les històries de Llampuga, llampega, de Miquel Puig (Andana Editorial).

En aquesta edició del certamen que se celebra a Xirivella, van participar un total de 34 representants seleccionats des dels centres Gregori Mayans i Ciscar, Ramón y Cajal, Vicent Tosca, Antonio Machado, Rei en Jaume, Miguel de Cervantes i Nuestra Señora de la Salud. Anna Moner, escriptora i artista plàstica, va ser l’encarregada de presentar i conduir l’acte on, Encarna Martí, regidora d’Educació, Festes i Normalització Lingüística va tindre unes paraules d’agraïment per al professorat i familiars, però també paraules d’ànim per a tots els participants.

En els pròxims mesos, diverses poblacions d’arreu de les nostres comarques realitzaran la fase local dels certàmens de lectura en veu alta. Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Guadassuar, Ibi, Orpesa, Catarroja, l’Alcúdia, Marines, Alberic, Foios, Utiel, Benifairó de les Valls, Torrent, Benetússer, Vinalesa, Navarrés, Algemesí, Polinyà de Xúquer, Museros, Sollana, Burjassot, Sueca i València són les ciutats que aquest any participaran en el projecte.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies