Notícies

<- Tornar a notícies

Montserrat inaugura la 5a edició del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta

El passat dissabte 18 de gener va tindre lloc la celebració del 5é Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Montserrat. La localitat, pionera en la lectura en veu alta de De Viva Veu —com bé va recordar Manel JM Romero, secretari de la Fundació FULL, en el seu discurs— va inaugurar la 5a edició del projecte, que aquest any compta amb més de 26 poblacions adherides a la Xarxa De Viva Veu.

Miquel Puig, mestre, músic i escriptor, fou l’encarregat de conduir l’acte, en una esplèndida vesprada de lectura en veu alta. Vam poder gaudir de les històries de Lina panxolina i el quadern màgic, de Mercè Climent (Edicions del Bullent); Llampuga, llampega, de Miquel Puig (Andana Editorial); Mira’m als ulls, de Carme Morera i Tona Català (Vincle Editorial), i L’altra jo, de Cathy McPhail (Perifèric Edicions).

En aquesta 5a edició del certamen, una trentena de representants de Montserrat de totes les categories, del CEIP Evaristo Calatayud i de l’IES Alcalans, van demostrar el treball que han realitzat al llarg d’aquests mesos als centres educatius. L’alcalde de la localitat, Josep Maria Mas, tot i que no va poder acudir a l’acte, sí que va tindre unes paraules d’ànim als representants i d’agraïment a totes aquelles persones que fan possible que iniciatives com aquesta tinguen lloc en la localitat.

Montserrat inaugura la tanda de certàmens locals. En els pròxims mesos, 26 poblacions d’arreu de les nostres comarques realitzaran la fase local dels certàmens de lectura en veu alta. Xirivella, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Guadassuar, ibi, Orpesa, Catarroja, l’Alcúdia, Marines, Alberic, Foios, Utiel, Benifairó de les Valls, Torrent, Benetússer, Vinalesa, Navarrés, Algemesí, Polinyà de Xúquer, Museros, Sollana, Burjassot, Sueca i València són les ciutats que aquest any participaran en el projecte.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies