Notícies

<- Tornar a notícies

Marines i Algemesí celebren el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local

Aquest cap de setmana, les poblacions de Marines i Algemesí han realitzat els actes de lectura en veu alta. Les dues localitats, que s’estrenen aquest any en la Xarxa De Viva Veu, han reunit els centres escolars de la localitat per a treballar la lectura en veu alta.

Divendres de vesprada, el Teatre Municipal de Marines va acollir el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta, amb la participació de l’alumnat del CEIP Castillo del Real. Els representants, Teuladins i Blavets, van llegir els fragments del llibre El gran amor de una gallina, de Concha López Narváez (Anaya Infantil i Juvenil) i Mi familia y otros monstruos, de Francesc Gisbert (Andana Editorial).

Núria Urioz fou la contadora encarregada de conduir l’acte, en el qual, Manuela Castellano, regidora d’Educació i Cultura, va destacar el treball i la implicació del centre, l’alumnat i els familiars en iniciatives com aquesta. Marines participa en De Viva Veu, entre moltes altres activitats de foment lector i forma part de Ciutat Lectora, com va recordar Rosella Valor, representant de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

El Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Algemesí es va celebrar el dissabte al Teatre Municipal. En l’acte, van participar el CEIP Blasco Ibáñez, el CEIP Cervantes, el CEIP Salvador Andrés, el col·legi Maria Auxiliadora, el col·legi Sant Josep de Calassanç, l’IES Bernat Guinovart i l’IES Sant Vicent Ferrer. Els representants, Teuladins, Blavets, Passerells i Oronetes, ens van fer gaudir d’un matí de lectura en veu alta, en un acte presentat per l’escriptora Anna Moner. A més, Pere Blanco, regidor de Cultura i Esports, fou l’encarregat d’agrair a tots els presents l’assistència i implicació en l’acte, paraules que va recolzar Rosella Valor, en nom de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

De les dues localitats, el jurat i el públic van elegir un representant i un suplent de cada categoria per al Certamen Final que se celebrarà el dissabte 25 de maig al Teatre Olympia de València. En aquest Certamen, es donaran cita tots els representants de les poblacions que han realitzat el Certamen Local. A aquests representants s’uniran els del Campello, Ibi, Museros i Vinalesa, que celebraran el Certamen Local en les pròximes setmanes.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies