Notícies

<- Tornar a notícies

«Llegiu en veu alta. Canvieu el món»

Hui és el Dia Mundial de la Lectura en Veu Alta i en De Viva Veu ho volem celebrar de la millor manera possible: llegint en veu alta.

Aquesta iniciativa, promoguda per Litworld, pretén difondre l’amor per la lectura, perquè llegint i compartint històries celebrem el poder de les paraules. Des d’aquesta organització, s’han proposat diverses activitats per a tots els xiquets, adolescents, i també adults, d’arreu del món, per compartir la lectura en veu alta i fer que traspasse fronteres. Una passa endavant per demostrar al món que tots tenim dret a la lectura i la escriptura, davant dels més de 758 milions de persones al món que no saben llegir.

Des de De Viva Veu vos convidem a gaudir d’aquest dia i vos animem a llegir en veu alta, perquè la lectura en veu alta és un camí excel·lent per a crear lectors i lectores. Perquè llegir i compartir les lectures converteix la lectura en veu alta en un vehicle socialitzador que fomenta la comprensió i el desenvolupament de la fantasia. I perquè com bé defensa el lema de Litworld, si llegim en veu alta, canviarem el món.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies