Notícies

<- Tornar a notícies

Vinalesa celebra el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta

Dimecres es va celebrar el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Vinalesa. Els participants foren l’alumnat del CEIP José Blat Gimeno i el col·legi Santa Joaquina de Vedruna. Tots ells i elles van llegir fragments dels llibres El rei de la casa, de Josep Franco (Edicions 96); La delicada de Gandia, de Vicenta Llorca (Lletra Impresa Edicions); Això era una volta…, de Jordi Raül Verdú (Perifèric Edicions), i La revolta d’Adam, de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent).

L’acte el va presentar l’escriptora i artista plàstica Anna Moner. Més d’una trentena d’alumnes es van donar cita al Centre Cultural La Nau i ens van fer gaudir d’un acte d’allò més especial de lectura en veu alta. A més, Teresa Val, en representació de la Fundació pel Llibre i la Lectura, va agrair la gran implicació de la població en iniciatives com aquesta. 

El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent que representaran Vinalesa en el Certamen Final. Aquest acte se celebrarà el dissabte 25 de maig al Teatre Olympia de València. A més, en les pròximes setmanes, les poblacions del Campello i Museros també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies