Notícies

<- Tornar a notícies

Taller «Com sonen les paraules» a Montserrat, a càrrec de Francesc Fenollosa i Ten

Dins del marc del projecte DE VIVA VEU, s’ha realitzat el taller «Com sonen les paraules», a càrrec de Francesc Fenollosa i Ten, director de doblatge i expert en dub coaching

Si la setmana passada se celebrava el II Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Montserrat amb els alumnes del CEIP Evaristo Calatayud de la localitat, aquesta setmana, dilluns 23 i dimarts 24, ha sigut l’hora de fer lloc als adults del poble.

«Com sonen les paraules» és un taller de Francesc Fenollosa i Ten destinat a iniciar-se en les tècniques de la lectura en veu alta. Aquesta activitat, dividida en dues sessions, intenta que, utilitzant programes de gravació de la veu, els assistents al taller aprenguen a millorar els aspectes de la lectura en veu alta. Una activitat personalitzada que ha tingut una molt bona acollida per part de la població.

Amb aquest taller s’intenta que els assistents guanyen seguretat i confiança a l’hora de parlar en públic, i també vol promoure la cultura de la impecabilitat en l’ús de les paraules per part de les persones. L’Ajuntament de Montserrat, un dels ajuntaments adherits a la Xarxa DE VIVA VEU, ha volgut donar l’oportunitat a la gent del poble a endinsar-se en aquesta disciplina que FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura intenta posar a l’abast de tots: la lectura en veu alta.

El proper acte que aquesta localitat realitzarà, dins del projecte DE VIVA VEU, serà l’Encontre Lector que tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a les 19:30h, coincidint amb la Setmana Cultural de Montserrat. En aquest acte, que se celebrarà a la Casa de la Cultura, també es lliuraran els premis del II Certamen Literari de Montserrat.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies