Notícies

<- Tornar a notícies

Utiel i Benetússer ja tenen els representants per al Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana, les poblacions d’Utiel i Benetússer han celebrat la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. D’aquestes poblacions s’han elegit els representants del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana que se celebrarà el 25 de maig al Teatre Olympia de València.

El primer Certamen es va celebrar el divendres al Teatro Rambal d’Utiel. Per segon any consecutiu, Utiel ens va fer gaudir d’una vesprada de lectura en veu alta. Els representants, de totes les categories del projecte, van ser l’alumnat del CEIP Canónigo Muñoz, CEIP Enrique Rambal, el CRA Oleana, el col·legi Santa Ana i l’IES Miguel Ballesteros Viana. Núria Urioz, contacontes, va ser l’encarregada de presentar un acte on es va notar el gran treball que l’alumnat i professorat havien fet a l’aula. En paraules de Teresa Val, representant de FULL i Pablo Torres, Regidor d’Educació, van demostrar un nivell de lectura altíssim.

Dissabte de vesprada, el Centre Cultural «El Molí» de Benetússer va acollir la celebració del primer Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de Benetússer, presentat i conduït per l’escriptora i artista plàstica, Anna Moner. Els participants, l’alumnat del CEIP Blasco Ibáñez, el CEIP Cristóbal Colón, el CEIP Vicent Ricart i Bonillo, el col·legi Nuestra Señora del Socorro i l’IES Maria Carbonell i Sánchez. Reme Navarro, Regidora de Cultura, va agrair l’esforç de participació de tots i totes en l’acte, així com la implicació de totes les famílies i assistents a l’acte.

El jurat i el públic van ser els encarregats d’elegir un representant i un suplent perquè representen Utiel i Benetússer en el Certamen Final, que se celebrarà el proper dissabte 25 de maig. A més, en les pròximes setmanes, poblacions com Algemesí, el Campello, Ibi, Marines, Museros i Vinalesa, també realitzaran la fase local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta.

Compartir:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Últimes notícies